Linkbuilding die werkt

Hoe Maximaliseer Je De Click Through Rate Vanuit Google

Published May 13, 22
7 min read

Organische CTR-verbetering

Organische CTR (Click-Through-Rate) is de verhouding tussen gebruikers die op uw website hebben geklikt en het aantal gebruikers dat alleen heeft bekeken maar niet heeft geklikt. Een betere CTR betekent dat de gebruikers uw site leuker vinden en dat zoekmachines altijd hogere sites rangschikken die gebruikers leuk vinden. Houd er altijd rekening mee dat meer populaire zoekwoorden meer klikken vereisen om de CTR te verbeteren.

Uw website krijgt meer klikken, uw concurrenten niet

Wanneer wij alleen op uw website klikken dan krijgen uw concurrenten minder klikken, dat is eenvoudig. Automatische ranking-algoritmen worden misleid om te denken dat uw website aantrekkelijker is voor de gebruikers, dus het is uw website die bovenaan moet staan, niet die van anderen. Hoe meer klikken u ontvangt en hoe minder concurrenten, hoe hoger uw website in de zoekresultaten van zoekmachines komt.

Uw website scoort hoger

Omdat uw website meer SEO Clicks ontvangt dan andere websites, worden uw posities in de zoekmachine hoger. Verwacht geen snelle resultaten, maar verwacht wel een gestage toename met de tijd. Verbeter altijd andere SEO-factoren zoals backlinks, goede inhoud en de juiste titel en beschrijving van uw pagina, alle inspanningen zullen u sneller de resultaten opleveren en uw posities zullen steviger zijn.

Toename van natuurlijk organisch verkeer

Wanneer uw website hoger scoort, is deze gemakkelijker te vinden en trekt het meer mensen aan, waardoor uw natuurlijke organische verkeer toeneemt. Meer natuurlijk organisch verkeer betekent meer klanten, meer winst, een betere Return On Investment (ROI) die u aan de SEO-services hebt uitgegeven. SEO is de beste investering in uw online bedrijf die u kunt doen.

Kies het land om uw SEO-posities lokaal te verbeteren

Met Sparktraffic kunt u een project voor lokale SEO maken voor alleen een specifiek land, zodat alleen echte mensen van deze locatie op de pagina met zoekresultaten van uw website kunnen klikken. Dus als uw website alleen gericht is op bijvoorbeeld Indiaas auditief, heeft u geen klikken uit de VS en andere landen nodig. Natuurlijk zal het beperken van het verkeer tot één locatie de bezorgsnelheid verlagen, maar het verkeer zal effectiever zijn voor uw posities. Dus hetzelfde doel kan worden bereikt met een lagere hoeveelheid verkeer.

Vergelijking: SearchSEO vs Sparktraffic

Laten we twee verkeersbotsoftware bekijken en vergelijken. SearchSEO is de Google CTR-bot om organisch websiteverkeer voor SEO te kopen. Sparktraffic is een geautomatiseerde verkeersbot die nep-websiteverkeer genereert dat een negatief effect kan hebben op uw rankings.

Wanneer u een traffic generator wilt gebruiken om uw SEO-prestaties te verbeteren, hebben veel providers aanbiedingen die op elkaar lijken, maar die bij nader inzien heel anders zijn. SearchSEO en SparkTraffic zijn twee zeer verschillende verkeersbots op de markt die aan verschillende verwachtingen voldoen. SparkTraffic is een verkeersbot die nep websiteverkeer genereert waarvan het enige doel is om de Google Analytics-resultaten van zijn klanten te vervalsen, wat een schadelijk effect kan hebben op websites (zoals negatieve SEO). SearchSEO is een echte websiteverkeersbot die echte bezoeken genereert om SEO te verbeteren door middel van organisch zoekverkeer van SERP's (Google CTR-bot).

ZoekenSEO

SearchSEO is een organische klikgenerator die echte zoekopdrachten uitvoert van Google-zoekmachines die de CTR van zoekwoorden verhogen. SearchSEO is geen verkeersbot, het is een Google-botgenerator voor organisch verkeer, ook wel CTR Bot genoemd, die organisch zoekverkeer genereert met behulp van echte IP's van zijn thuisnetwerk om de SEO van zijn klanten te verbeteren. De meeste SEO-bureaus gebruiken SearchSEO vanwege zijn prestaties als SEO-tool.

🥇 Verhoog de positie voor uw meest relevante zoekwoorden

Door uw website te doorzoeken vanuit Google-zoekresultaten van uw zoekwoorden met behulp van echte IP's van ons thuisnetwerk, verhoogt de CTR van uw zoekwoorden. U kunt uw CTR volgen via de Search Console-tool. CTR is de 2# SEO-factor ( zie onze case study ).

🥇 Echt organisch zoekverkeer voor SEO

SearchSEO typt uw ​​trefwoorden in de zoekbalk, doorzoekt uw website via de resultatenpagina's, vindt uw website en voert een willekeurig menselijk gedragsbezoek uit met behulp van echte residentiële IP's.

🥇 Opgenomen in G-Search Console

Het organische zoekverkeer dat door SearchSEO wordt gegenereerd, is afkomstig van echte IP-adressen die zijn verbonden met ISP's. Dit betekent dat we echte organische bezoeken aan uw website genereren die worden geregistreerd door de beste analysetools zoals Google Search Console, of Similarweb...

🥇 100's locatie voor gerichte SEO

Bij SearchSEO hebben we enkele miljoenen residentiële IP's waarmee we bezoeken uit meer dan 150 landen kunnen leveren . Hierdoor kunt u uw positie in een gerichte zoekmachine verbeteren. Als u bijvoorbeeld Spaanse klikken kiest, worden alle zoekopdrachten gedaan vanaf https://google.es!

🥇 Betaalbare prijzen voor indrukwekkende SEO-resultaten

De prijzen die SearchSEO rekent zijn zeer aantrekkelijk voor de SEO-bijdragen die dit met zich meebrengt. Meer dan 1200 SEO-bureaus gebruiken SearchSEO als aanvulling op hun SEO-strategie. Residentiële IP's zorgen voor indrukwekkende resultaten voor bureaus en hun klanten. Alle gebruikers kunnen binnen enkele weken SEO-resultaten verwachten

SparkTraffic

SparkTraffic is een verkeersbot die verkeer van meerdere bronnen simuleert: sociaal, verwijzend, organisch en direct. Door gratis proxylijsten te gebruiken, zijn de gegenereerde bezoeken alleen bedoeld om de analyses van zijn gebruikers te vervalsen zonder enige SEO-waarden. De bezoeken worden alleen bijgehouden in Google Analytics, niet in de SearchConsole. Verkeersbots zoals SparkTraffic zijn verkeersbots van de oude generatie en zijn niet langer actueel.

❌ Sparktraffic vervalst Verkeersbronnen

SparkTraffic gebruikt de spoofing-methode. Met deze methode kan het verkeer van elke bron genereren, zelfs als er niet vanuit die bron naar uw website wordt verwezen. Het vervalsen van URL's en het gebruik van gratis proxy's is funest voor de SEO van uw website. De enige voordelen zijn het vervalsen van uw analyses.

❌ Nep organisch SEO-verkeer

SparkTraffic zoekt niet naar uw website vanuit de zoekresultaten. Het verkeer is nep en heeft geen SEO-impact. Verwacht geen posities te winnen met een verkeersbotgenerator als SparkTraffic.

❌ Niet opgenomen in Search Console

Omdat Spark Traffic verkeer genereert door de bron te vervalsen, is het verkeer gemakkelijk te detecteren door het Google-algoritme en wordt het niet geregistreerd in de Google Search Console. Dit kan uw website benadelen en ervoor zorgen dat u posities in SERP's verliest

❌ Slechts enkele verkeerslocaties

SparkTraffic heeft zeer weinig echte locaties beschikbaar. Deze verkeersbot gebruikt een systeem om de locatie van zijn IP's van Google te vervalsen. Dit betekent dat je Amerikaans verkeer zou kunnen bestellen, maar dat het verkeer eigenlijk afkomstig is van Mexicaanse gratis proxy's.

❌ Slechts enkele verkeerslocaties

De prijzen van SparkTraffic zijn zeer aantrekkelijk voor nieuwkomers in het verkeer die niet bekend zijn met de negatieve SEO-effecten van een low-end verkeersbot. Desalniettemin biedt SparkTraffic-prijzen verkeer van lage kwaliteit door het gebruik van gratis proxylijsten die rampzalige gevolgen hebben voor websites.

Click Through Rate / Ctr Berekenen

6. Ga aan de slag met referral marketing, Referral marketing zeg je? De term zelf is niet zeer bekend, maar de principes wél! Je hebt vast van Dropbox en Air, Bn, B gehoord toch? Zij maken goed gebruik van het referral marketing principe, ook wel genoemd. Het principe is vrij eenvoudig: je creëert een (geweldig) product of zet een mooie winactie op (Waarom is het belangrijk om de CTR te verhogen?).

Hebben bijvoorbeeld 3 anderen zich via jouw link aangemeld voor de winactie, dan ontvang je een bepaalde korting of cadeaubon. Een mooie manier van promtie, gebaseerd op social proof! Kies je kanalen en focus daarop (strategie)Maak een contentmedia kalender, Gebruik social hacks, Mix video en afbeeldingen, Boost je bereik en traffic met advertising, Vergeet Dark Social Media niet, Meer bezoekers op je website via SEAStart met een Google Ads account, Verbeter je Google Ads prestaties (en traffic)Experimenteer met Shopping Ads, Experimenteer met Video Ads, Bonus: meer bezoekers op je website via Growth Hacking, Bekijk of Affiliate marketing voor jou werkt, Bouw een e-maillijst die van jou houdt! Geef een inhoudelijke webinar (en breng onder de aandacht)Start een community! Conclusie, Deze lijst is behoorlijk en ik hoop dat je er goed doorheen hebt kunnen navigeren (Hoger in Google in 6 simpele stappen (CTR verhogen)).Want hé zelfs goede freelance online marketeers kunnen altijd nog wat verbeteren aan hun werk 🙂.In dit artikel geef ik je 24 direct toepasbare tips om meer bezoekers naar je website te krijgen. Deze tips zijn voor vrijwel iedereen toepasbaar. Dus ook voor jou als ondernemer, eigenaar van een website of een succesvolle blog. Het mooie van deze tips om meer bezoekers naar je website te trekken is dat je hier GEEN voor nodig hebt (Hoe makkelijker te vinden op Google?).

1. Start een blog Je leest het goed. Ook in 2020 werkt het fantastisch om een eigen blog te hebben. Althans…als je dit goed aanpakt. Denk niet dat je door het inrichten van een blog en het af en toe een keer posten van een artikel van een paar honderd woorden, je honderden bezoekers per dag (of per week) krijgt.

Hoe Makkelijker Te Vinden Op Google?

Zo heb ik door te kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit een blog opgericht die inmiddels maandelijks goed is voor 15. 000 tot 20. 000 bezoekers. Of wat te denken van dit blog die ik beheer: In één jaar tijd, is het bezoek (wat al vrij hoog was) bijna verdubbeld. Hoe dat is bereikt? Juist…door maximaal 2 uitgebreide blogartikelen per maand te publiceren - Hoe verbeter je de SEO en CTR van jouw website?.

Om focus te houden, leg ik dit graag in een later artikel uitgebreid uit. 2. Gebruik click-to-tweet links Dit is een techniek die nog maar weinig mensen gebruiken gebruiken: de click-to-tweet optie op een pagina. Zoek iets op je pagina of website wat absoluut de moeite waard is om te delen.

Als je iets gevonden hebt, wat absoluut de moeite waard is om te delen ga je naar . Login met je twitteraccount en vul in wat je wilt delen. Vervolgens krijg je een automatisch gegenereerde link die je in je artikel of pagina plakt. Op deze manier maak je het de lezer makkelijk om belangrijke stukken content van je pagina te delen.

Start een FAQ (nu nog belangrijker in 2020) Een goede manier om het aantal bezoekers van je website te verhogen is het beantwoorden van veelgestelde vragen (FAQ) - CTR verbeteren van je WordPress site. Mensen zijn via Google op zoek naar antwoorden op vragen die ze hebben. Hoe mooi is het als jij hierop de antwoorden hebt? Ga voor jezelf eens na welke vragen jij vaak krijgt van bestaande klanten.

Stel je bent een dakkapellenspecialist. Welke vragen krijg je dan? Wat kost een dakkapel? Heb ik een vergunning nodig? Hoe onderhoud ik mijn dakkapel? Dit zijn vragen waar je op een FAQ pagina antwoord op geeft. Zo zorg je voor relevante content voor je bezoekers en bij hoge posities in Google extra bezoek naar je website.

Ctr Verbeteren Van Je Wordpress Site

Kijk maar eens naar onderstaande afbeelding: Bron: Edison Research Heb je een gave podcast opgenomen? Dan kan het lonen dit uit te schrijven in een artikel (Hoger in Google in 6 simpele stappen (CTR verhogen)). Heb je een mooi artikel op basis van uitgebreid onderzoek en data geschreven, dan is het een goed plan om dit in een infographic te verwerken.

Gebruik externe fora voor meer bezoekers naar je website Toen ik zelf een blog aan het opzetten was, was ik ook naarstig op zoek naar bezoekers, bezoekers en bezoekers. Je wilt immers dat je content gelezen wordt door zoveel mogelijk mensen. Wat ik toen deed? Ik ging op zoek naar fora waar mijn doelgroep zat.

Een ideale bron om gerichte bezoekers naar je website te trekken. Maar laat ik helder zijn. Het werkt niet als je een forum hebt gevonden en je simpelweg een linkje naar je website plaatst. Dit wordt als spam gezien. Meld je aan op één of meerdere forums en wordt een actieve bijdrager.Na verloop van tijd link je naar eigen artikelen en zal dit niet of nauwelijks als spam gezien worden. Hoe kom ik op pagina 1 van Google?. 6. Update oude content/artikelen om meer bezoekers te trekken Deze techniek kost relatief weinig tijd maar heeft extreem veel impact. Een techniek die bij Ahrefs bijvoorbeeld zorgde voor een stijging van het bezoek van 468%.Daarna zwakt het af. Wat je kan doen in dit geval: Zoek een post dat in het verleden vrij succesvol was, maar inmiddels oude content bevat Update de post en voeg er nieuwe toegevoegde waarde aan toe Update de post, en verander de publicatiedatum naar de datum van updaten Wanneer je deze stappen goed en doordacht uitvoert, garandeer ik je meer bezoekers.

Hoe Makkelijker Te Vinden Op Google?

Het hoeft ook echt niet veel geld te kosten. Met een paar euro boost jij je artikel onder de doelgroep waar je voor schrijft. Zo bereik je ineens honderden tot duizenden mensen meer. Wil je hulp bij het adverteren via Facebook? Neem dan contact met ons op - MOZ casestudy. 8. Maak een calculator Mensen zijn gek op cijfers en interactie.

Althans, als je dat slim doet. Mensen zijn eerder geneigd om interactieve content te delen, dan statistische content. Maar het wordt nog mooier… Een onderzoek van Deman Metric laat zien dat interactieve content zoals calculators twee keer zoveel conversies opleveren dan statische content. Naast meer bezoekers, maak je dus ook kans op meer leads.

Tips voor goede titels: Gebruik een nummer/lijstje in de titel: ‘9 uitzonderlijke tips om ____’ Gebruik een jaartal in je titel: ‘Waarom je in 2020 vooral moet kiezen voor ____’ Gebruik feiten: ’13 feiten waarom over ~~~~~’ Gebruik waarom: ‘Waarom ____ zorgt dat jij gaat afvallen’ Gebruik hoe: ‘Hoe____€30. 000 verdiende in 1 week’ Er zijn nog tientallen extra tips te bedenken voor een goede titel - Het beïnvloeden van de Click-Through-Rate (CTR).

Als ze er zelf wat aan hebben. Zo zullen mensen sneller geneigd zijn iets van jou te delen, wanneer jij dit ook al een keer voor hen hebt gedaan. Wat vaak ook goed helpt: Schrijf een artikel over mensen of websites waarin je ze complimenteert. Denk bijvoorbeeld aan een verkiezing van “Beste blogs in de ____ branche”.

Zelf heb ik een keer voor een website een lijst gemaakt met “20 Twitteraccounts die je moet volgen in 2017“. En je raadt het al: het artikel werd een flink aantal keer gedeeld onder deze twitteraccounts. Ga dus op zoek naar een onderwerp of content waarmee jij iemand overtuigt deze te delen. Hoger in Google door meer kliks.

Wat Is Click Through Rate (Ctr) En Hoe Je Het Kunt Verhogen

Succes bijna gegarandeerd! 11. Analyseer je concurrentie Hoe mooi is het als jij inzicht hebt in het verkeer van je concurrenten? Heel mooi natuurlijk. En dat is ook mogelijk (Hoe makkelijker te vinden op Google?). Er zijn veel SEO tools op de markt waarin je een analyse van je concurrentie maakt. Zelf vind ik Ahrefs erg fijn werken.

Anyway, bij Ahrefs kan je de domeinnaam van je concurrent opgeven en vervolgens kijken wat de beste pagina’s zijn qua verkeer: Het mooie is dat je nu ziet welke pagina’s het meeste verkeer opleveren en ga je aan de slag om boven je concurrentie te scoren op bepaalde keywords. Bonustip: Kijk op welke keywords je concurrentie relatief veel verkeer heeft en weinig inkomende backlinks.

Bedenk vervolgens of je jouw pagina kan optimaliseren met meer en betere content en bouw hier een aantal links op. 12 (Wat is het gemiddelde CTR?). Key-word research Goed keyword onderzoek is misschien wel de meest impactvolle SEO activiteit om meer bezoekers naar je website te trekken. Dit is namelijk . Met keyword research bedoel ik: Onderzoek doen naar (een set) woorden waar jouw doelgroep online op zoekt.

Veel gestelde vragen over je CTR verhogen traffic generator - Website Traffic Boost

1. Is het verkeer echt?
Het is geautomatiseerd verkeer. We gebruiken echte webbrowsers met automatisering om het te maken, wat betekent dat het verkeer eruitziet alsof echt menselijk verkeer geen aankopen doet. Wij garanderen dat u al het verkeer in uw Google Analytics zult zien.
2. Waar zijn uw diensten voor?
De meeste van onze klanten gebruiken onze diensten om de statistieken van hun websiteverkeer te verbeteren. We kunnen uw bouncepercentage, retourpercentage, sessietijd bepalen, uw verkeersvolume verhogen, meer organisch of sociaal verkeer toevoegen en met bijna elk aspect van het verkeer werken.
3. Hoeveel bezoekers krijg ik per dag?
Elke dag krijgt u 1/30 van het maandelijkse verkeersvolume. U koopt bijvoorbeeld een Ultimate-abonnement met een maandelijks volume van 1000000 hits (paginaweergaven) en 333333 bezoeken, zodat u elke dag tot 33333 hits en 11111 bezoeken ontvangt.
4. Heb je gratis abonnementen? Als je je al hebt geregistreerd, heb je een gratis demo-tegoed op je account dat je kunt gebruiken om een ​​demo-project van 2 uur te maken.
5. Waarom kan ik mijn website niet gebruiken voor een gratis project?
In Demo- en Nano-projecten kunt u alleen domeinen gebruiken die nog niet in onze database staan. We accepteren ook geen verkorters, omleidingen of gelieerde links. Gebruik voor dergelijke URL's een betaald project.
6. Is het verkeer van Adsense (en andere Pay Per Click-partnerprogramma's) veilig?
Ja, het is absoluut veilig voor PPC-advertenties, we vermijden het klikken op advertenties en daarom overtreedt u geen enkele regel van deze programma's. In het geval van Adsense laden we de advertenties standaard niet eens, dus standaard zie je geen vertoningen.
7. Zal het verkeer me helpen met SEO, ranking, enz.?
We hebben verschillende soorten verkeer. Als uw doel is om uw Google-posities te verbeteren , raden we u aan onze Search Console Console te gebruiken om te garanderen dat u al het verkeer in uw Google Search Console met uw zoekwoorden ziet.
8. Wat is Alexa Traffic?
In dit soort verkeer heeft elke bezoeker van uw website Alexa Bar ingeschakeld. Wij zijn van mening dat het beter is voor je Alexa Rank, maar als je geen Alexa Rank Certified hebt, kunnen we geen bepaald resultaat garanderen.
9. Zal uw verkeer mijn Alexa-ranglijst verbeteren?
We kunnen enige verbetering in Alexa Rank alleen garanderen als je Alexa Rank Certified actief hebt, dat is hoe alexa.com werkt, en het kan niet worden gewijzigd. Als uw website Alexa Rank Certified heeft, betekent dit dat u Alexa's bezoekersteller op uw website heeft geïnstalleerd; daarom kan alexa.com al het verkeer zien dat naar uw website komt. Zonder de teller telt Alexa geen verkeer en toont ze alleen schattingen.
10. Hoe kan ik Alexa Rank Certified activeren?
Ga gewoon naar https://www.alexa.com/plans , klik op het tabblad Certified Alexa Rank en kies de goedkoopste optie (op het moment dat het $ 19,99 was) en volg de instructies. Houd er rekening mee dat na het installeren van Alexa's verkeersteller, er een periode van 21 dagen is voordat je de rangorde kunt veranderen van geschat naar gecertificeerd, vergeet niet om de rang te wijzigen. Standaard toont Alexa.com de geschatte rangorde, zelfs als je Alexa Rank Certified actief hebt.
11. Accepteert u verkortingen, omleidingen en gelieerde links?
Nee, we kunnen geen resultaten garanderen, tenzij u normale websites gebruikt waarop Google Analytics is geïnstalleerd.
12. Welk bouncepercentage heeft uw verkeer?
U kunt ons vertellen om elk gewenst bouncepercentage te gebruiken, van 0% tot 100%. U kunt deze parameter wijzigen op de instellingenpagina van uw project.
13. Wat is het bouncepercentage?
Bouncepercentage is een percentage van de bezoekers die slechts 1 pagina hebben bekeken en de browser meteen hebben gesloten. Houd er rekening mee dat een hoger bouncepercentage het verkeer dat u ontvangt vermindert, omdat we de browser zeer snel moeten sluiten en voorkomen dat er extra paginaweergaven voor een bezoek worden gegenereerd.
14. Wat is het beste bouncepercentage voor mijn website?
Er is geen antwoord op deze vraag. Gemiddeld ligt het bouncepercentage tussen de 30% en 70%. We raden aan om uw rivaliserende websites te analyseren om te begrijpen wat normaal is voor uw branche. bovenaan, we zien dat google.com een Bouncepercentage van 43%, we raden u aan deze waarde te gebruiken voor uw bing.com.

Navigation

Home

Latest Posts

Uitnodiging Verjaardagsfeest 40 Jaar

Published Jan 31, 23
4 min read

Jazeker Beveiliging

Published Sep 15, 22
10 min read

Beveiliging Hilversum

Published Sep 14, 22
6 min read