Linkbuilding die werkt

Wat Is Een Backlink?

Published May 18, 22
7 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Het Nut Van Backlinks Of LinkbuildingDit stukje tekst is de omschrijving van de link. Een goede link heeft tenminste het keyword waar de link naar toe refereert in de alt staan.: een anchor tag definieert het begin en einde aan van een link (Hoe kun je new backlinks checken?). Specialisten gebruiken de anchor tag om een link een ID mee te geven zodat de link geïndexeerd kan worden.: de aangeklikte link opent de link in een nieuw tabblad.

Bing.com” rel=”nofollow”>Keyword Homepage-, Cornerstone page- & Deep Links De pagina waar de link vandaan komt heeft invloed op het gewicht/waarde van de backlink. We kunnen outbound links onderscheiden in 3 categorieën vanaf de website: De meest waardevolle links die gegeven kunnen worden zijn de gene die verwijzen vanaf een homepage naar een andere site, maar ook binnen de eigen site hebben deze links de meeste waarde.

Alles wat op de homepage staat wordt als de belangrijkste informatie gezien die op een website te vinden is. Een link vanaf de homepage van een site is daarom de zwaarst wegende (Wat betekent backlinks?). Alle links vanaf pagina’s die binnen 2 klikken vanaf de homepage te bereiken zijn kunnen als cornerstone pagina’s worden aangemerkt.

Een deeplink is een link op een website waarbij meer dan 2 keer geklikt moet worden vanaf de homepage om naar de pagina te gaan - Backlinks kopen voor linkbuilding. Dit zijn alle uitgaande links binnen website die zich binnen de bodycontent van een website bevinden anders dan Footer & sidebar links (meervoudig gekopieerd en daarom spammend wanneer ze outbound zijn).

Denk hierbij ook aan posts, products, pfd’s, ect. die niet binnen 2 klikken vanaf de homepage te bereiken zijn. Trust Flow Een van de belangrijkste onderdelen van backlink is de Trust Flow die over backlinks gaat. Trust Flow geeft de betrouwbaarheid aan van de website in een keten van links (Boost mijn Backlinks).

De waarde van de Trust Flow is afhankelijk van de betrouwbaarheidsmeting van een page, post of product. Je kan het als volgt zien: hoe meer hogere kwaliteit & betrouwbare links, hoe hoger de Trust Flow is. Trust Flow ontstaat doordat er wordt verwezen naar de pagina die over het verwezen onderwerp gaat en er een serie van betrouwbare pagina’s van verschillende domeinen naar 1 punt verwijzen, jouw website. Wil jij linkbuilden aan een professional uitbesteden?.

Alles Wat Je Moet Weten Over Backlinks

Backlinks verkrijgen van websites met een hoge domein autoriteit. Deze Trust Flow kan over meerdere lagen gaan zonder direct naar de uiteindelijke pagina te refereren (Goede backlinks kopen, hoe pak je dat precies aan?). Dit noemen we Tier links. Tier Links Tier links zijn de links van andere domeinen die verwijzen naar andere domeinen dan jouw website, zonder direct naar jouw website te gaan of te linken.

Het is een schakel van links naar jouw website die de uiteindelijke Trust Flow of linkjuice aflevert. Een grote aaneenschakeling van links op meerdere niveau’s naar een Tier 1 link kan in beginsel veel meer opleveren dan 100 losse links, omdat de uiteindelijk Trust Flow van alle pagina’s verzameld wordt en op 1 punt wordt doorgegeven.Verschillende soorten backlinks We hebben het nu voornamelijk over 1 type backlink gehad. De hiervoor behandelde link is de web2. 0 link, maar er is nog veel onderscheid te maken in de verschillende type links die te verkrijgen zijn en invloed hebben op jouw Domein Autoriteit. Daarom een opsomming van verschillende type backlinks: Met het Web2.

De internetgebruikers bepalen genereren hun eigen content. De Web2. 0 websites zijn gebruiksvriendelijk om mee te werken omdat voor deze sites geen code kennis nodig is om ermee te werken. Bij dit soort sites kan je denken aan Tumblr en Pinterest, het gaat hierbij nog wel steeds om bodycontent links.

Domein autoriteit wordt (zoals eerder vermeld) gevormd door de mate van o. a. kwaliteit, verkeer en levensduur. Logischerwijs zijn dit de meest gerichte keywords. Als jij bijvoorbeeld een website hebt waar je reizen aanbiedt hoop je dat mensen zoeken op: ‘’Vakantie naar Spanje.’Op de website staan variaties van deze zin maar ook letterlijk ‘’vakantie naar Spanje.’’Een stuk tekst waar een #tag (element-id: id=”tag”) aan verbonden is die linkt naar een specifiek gedeelte van de website en omschrijft waar het content over gaat.

Voorbeeld: Google Maps maakt het makkelijk voor je klanten om beter vindbaar te worden als bedrijf zijnde. Door Google Embed Maps te optimaliseren is het voor Google duidelijk dat jouw bedrijf zich in de buurt van de zoekopdracht bevindt. Het is belangrijk dat de embed link dus geverifieerd is in je Google My Business account van Google.

Wat Is Een Backlink?

digital, James Wattstraat 28a te Alkmaar. Zie onderstaande figuur. Bold & Italic keywords in Alt-tag Soms komt het voor dat wanneer een stuk content extra wordt benadrukt door middel van Bold of Italic er ook een link overheen wordt geplaatst. Extra benadrukking op content geeft aan dat het zeer relevant is voor het onderwerp.

In de code ziet een bold of italic keyword er zo uit: Italic: keyword of voor bold: keyword Aan zoekmachines wordt doorgegeven dat het keyword extra benadrukt wordt. Dan denk je misschien dat dit handig is om altijd te doen, zodat je beter aan de zoekmachines kan doorgeven waar de link over gaat (10 tips voor linkbuilding).

Top- en Sublevel Domains Daarnaast zijn er links vanaf vanaf verschillende Top Level Domains. Een Top Level Domain is een laatste deel van een URL zoals een ‘’. org, . eu of . com’. Org is een generieke top level domain en staat voor een organisatie. De overige TLD’s weergeven het type domein of het land waar het domein staat geregistreerd.

Zoals . nl dat voor Nederland staat. Dus, voor websites uit het Verenigd Koninkrijk: “co. uk’’ of ‘’org. uk’’. Naast landen zijn er ook TLD’s die duiden op een type organisatie of onderwerp. Meest gebruikte en bekende top level domeinen zijn bijvoorbeeld: . com / . nu/ . net/ .

biz / . org / . wiki / . edu / . gov / . nl / . digital / . shop /. agency Naast dat een domein bestaat uit een domeinnaam met TLD zijn er ook sublevel domains (SLD) mogelijk. Een SLD is een afsplitsing van het hoofddomein. Het hoofddomein wordt gesplitst in verschillende onderwerpen.Denk aan een careers. google.com. of ads. google.com Het gaat hierbij niet meer over het zoeken op een zoekmachine maar over werken of adverteren bij Google - Waarom heb je backlinks nodig voor SEO?. Deze subdomeinen vallen onder het hoofddomein en hebben daarom direct ook dezelfde Domein autoriteit als het hoofddomein. Backlink profielen Een backlink profiel opbouwen heeft tijd nodig.

Spaanse Backlinks Kopen

Al het voorgaande dat we hebben behandeld heeft invloed op je backlink profiel. In elk backlink profiel zijn namelijk verschillende vormen van type links, domeinen, keywords, TLD’s. Daarnaast is het zo, dat wanneer je in dezelfde branche bevindt een patroon tussen jou en al je concurrenten zit - Linkbuilding Tips - Backlinks kopen. Jullie profielen zullen ongeveer gelijk zijn.

Er zit wel een verschil tussen websites uit andere branches en jouw website. Door crawlbots kunnen zoekmachines als Google duidelijk maken of jouw website waardevol is en aansluiten of niet op hetgeen waarover gerefereerd wordt (ondanks dat het een andere branche is). Elke branche heeft een eigen patroon. Zoekmachines vergelijken dit patroon met vele duizenden andere sites uit dezelfde branche Hoe kan je nu zien wie er een goed backlink profiel heeft en hoe kom je er achter aan welke voorwaarden jouw backlink profiel moet voldoen om beter te scoren in de zoekmachines dan jouw concurrenten? De eerste stap is eigenlijk heel simpel: Aan de zoekresultaten in de zoekmachines kun je ‘’aflezen’’ welke websites een goed backlinkprofiel hebben - Nederlandse Backlinks Kopen.

Mocht je graag extra links naar jouw website willen hebben, dan zou je deze links kunnen proberen te verkrijgen. Dit zal ten allen tijden binnen het profiel van je huidige website passen. Een backlinkprofiel bestaat onder andere uit: hoeveelheid backlinksverschil in backlinks (foto/tekst/video)anchor tags / alt-tagsdeeplinksauthority links (denk aan links van andere websites naar jouw website met een hogere domein autoriteit) Profiel checkers Om inzicht in je backlinkprofiel te krijgen kan je gebruik maken van verschillende backlink-checkers.

nl TLD’s en kan bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid keywords of branded alt tags hebben. Daarnaast heeft elke website vanuit een bepaald land meer links dan andere landen en krijgt het verwijzingen van website met verschillende domein leeftijden. Kijk goed wat je nodig hebt en zorg dat je binnen de bandbreedte blijft werken waarin je website zich begeeft.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Uitnodiging Verjaardagsfeest 40 Jaar

Published Jan 31, 23
4 min read

Jazeker Beveiliging

Published Sep 15, 22
10 min read

Beveiliging Hilversum

Published Sep 14, 22
6 min read