Linkbuilding die werkt rankings perfect te versnellen.

Wat Is Linkbuilding En Waarom Is Het Zo Belangrijk?

Published May 17, 22
7 min read

Linkbuilding op maat

Ons bureau bouwt white hat-links voor ambitieuze websites. Met behulp van een procesgestuurde aanpak met een geavanceerde linkbuilding-strategie, verbeteren onze linkbuilding-services uw zoekmachine rankings en SEO-prestaties aanzienlijk. Ons proces werkt door het verwerven van zeer relevante links naar belangrijke doelpagina's op uw domein, wat de belangrijkste rankingfactor is.

Ons aangepaste proces voor het bouwen van links omvat meer dan 20 verschillende strategieën voor het bouwen van links die voor elke website werken. Van contentpromotie tot het bouwen van gebroken links en niet-gelinkte merkvermeldingen - we gebruiken elke beschikbare strategie op basis van onze eerste analyse.

Backlinks van hoge kwaliteit

We richten ons op websites en influencers van topkwaliteit die relevant zijn voor de niche en inhoud van onze klant, en lanceren beproefde outreach-campagnes. Onze outreach-techniek wordt voortdurend aangepast om de beste responspercentages en resultaten op te leveren. We verdienen consequent links met hoge autoriteit voor onze klanten met behulp van een breed scala aan white hat-linkbuilding-methoden.  Ons doel is om een ​​robuust backlinkprofiel op te bouwen waarmee u boven uw concurrenten uitstijgt. Zoekmachines houden van de links die we bouwen, en onze klanten vertrouwen erop dat we links bouwen die de naald voor hun SEO-ranglijst verplaatsen. We meten resultaten en werken samen met onze klanten om onze campagnes te verbeteren en onze linkbuilding-tactieken aan te passen.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Het hebben van kwaliteitslinks van andere websites is de #1 beïnvloedende factor voor ranking op Google. U kunt de snelste, mooiste website ter wereld hebben, maar als niemand naar u linkt, krijgt u moeite met zoekmachineverkeer. Onze linkbuilding-services helpen bij het beheren van dat hele proces met een focus op hoogwaardige linkbuilding die gedurende vele jaren is verfijnd. We zijn er trots op dat we worden erkend als een van de beste serviceproviders voor linkbuilding die er zijn. Met erkenning komt verantwoordelijkheid, en we houden van de uitdaging om voorop te lopen in de strategie als het gaat om linkbuilding. We gebruiken meer dan 16 verschillende strategieën, maar onze primaire strategieën zijn onder meer redactionele outreach, journalisten, gastposting, het bouwen van gebroken links, de SkyScraper-aanpak en het bereik van bronnenpagina's. Alles wat we doen heeft het belang van onze klant voor ogen, en uiteindelijk is ons doel om uw zoekresultaten te verbeteren door links te bouwen die de naald zullen verplaatsen. Een linkbuilding-service biedt u een betrouwbare bron van nieuwe backlinks naar uw website om de positie en prestaties van uw zoekmachine te helpen verbeteren. Backlinks zijn een belangrijke rankingfactor die zoekmachines zoals Google gebruiken om te bepalen of een website een betrouwbare informatiebron is. Bij LinkBuilder bieden we een reeks linkbuildingdiensten, waaronder volledig beheerde linkbuilding, gastposting en white label linkbuilding. Maar verreweg ons meest populaire aanbod zijn onze volledig beheerde maandelijkse pakketten. We werken nauw met u samen om de belangrijkste pagina's te identificeren die baat zouden hebben bij nieuwe links, en voeren zorgvuldige concurrentieanalyses uit om erachter te komen wat u precies nodig heeft. Ons team van linkbuilding-experts zal vervolgens op maat gemaakte linkbuilding-campagnes maken om uw

Hoe Ziet Mijn Backlinkprofiel Eruit?

Google beschouwt het als onnatuurlijk als een landingspagina een groot aantal backlinks ontvangt met allemaal precies dezelfde anchortekst. Dat kan niet zomaar spontaan zijn gebeurd en daarom is dat ook een indicatie van over-optimalisatie, zie de volgende figuur:Om privacy redenen is de URL van de site onherkenbaar gemaakt - Wat doet een linkbuilding bureau?. Het is duidelijk dat ook hier sprake is van over-optimalisatie.

Deze site rankt voor geen enkele belangrijke online casino gerelateerde term. In totaal konden we maar vier termen vinden:Google lijkt tegenwoordig gericht actie te ondernemen tegen websites met een over-geoptimaliseerde anchortekstverdeling. Veel websites komen er nog steeds mee weg omdat Google nog niet automatisch alle sites detecteert die de richtlijnen overtreden.

Er bestaan geen exacte waarden voor de beste verdeling van commercieel vs. branding keywordtermen. In de ranking factors studie 2014 van Searchmetrics werd geconstateerd dat de 30 best presterende websites in de organische zoekresultaten een verdeling hadden van minimaal 70% branding en 30% commercieel. Dit kwam wederom naar voren in hun 2015 studie.

30% verdeling commercieel nog steeds . Uit feedback ontvangen via Google Search Console bij websites met een handmatige penalty tegen webspam wordt duidelijk dat Google voornamelijk een probleem lijkt te hebben met commerciële keyword termen (Hoe werkt linkbuilding?). Het is dan ook verstandig om te focussen op Branding en diverse termen. Wat betreft de diverse termen kun je ook denken aan relevante beschrijvende zinnen zoals bijvoorbeeld:Je zou als anchortekst alleen het gedeelte kunnen kiezen.

Je kunt ook de hele zin gebruiken. Het zoekvolume voor een hele zin als deze is verwaarloosbaar, of zelfs 0 en kan dan ook niet direct gezien worden als een commerciële term. Het past ook beter bij de huidige lijn die Google heeft uitgezet, namelijk het proberen te begrijpen van hele zinnen.

Waarom Zou Ik Linkbuilding Aan Jullie Uitbesteden?

Als iemand denkt slim te zijn door op privé blog netwerken hele zinnen te gaan gebruiken, bijvoorbeeld sitewide in een blogroll sectie, dan loop je het risico om tegen de lamp te lopen omdat deze manier van linkbuilding duidelijk manipulatief is - linkbuilding Tilburg. Zo’n zin moet wel ingebed zijn in een relevant stuk tekst, idealiter op een pagina die ook relevant is voor die tekst.

Voorbeelden van tech sites:In de praktijk weten we dat backlinks op domeinen met hoge autoriteit een grote impact kunnen hebben op keyword rankings, ongeacht de relevantie van die domeinen. We speculeren dan ook dat relevantie door Google vooral wordt afgeleid uit de anchortekst en de content van de landingspagina waarop de backlink is geplaatst en niet zozeer de relevantie van het domein vanaf waar er gelinked wordt. - linkbuilding Tilburg.

Om het meeste uit een linkbuilding campagne te halen, moet je inzichtelijk krijgen waar de huidige links vandaan komen, welke ankerteksten ze gebruiken en welke pagina de meeste links oplevert. Telkens wanneer wij een linkbuilding campagne starten voor een nieuwe klant, duiken we diep in het bestaande link-profiel van het bedrijf - de volledige verzameling links die naar inhoud op de site verwijzen - voordat we zelf gaan beginnen met linkbuilding (Wat doet een linkbuilding bureau?).We gebruiken onder andere Link-Assistent, SErank, Moz Open Site Explorer en Ahrefs. Bij het uitvoeren van een linkbuilding scan, stellen we onszelf verschillende vragen, zoals: Hoeveel backlinks zijn er in totaal? Zijn die links "dofollow" of "nofollow"? Hoeveel verschillende verwijzende domeinen linken naar de website? Welke soorten sites linken naar de website? Wat is hun autoriteit? Hoe divers is het ankertekstprofiel? Voor welke zoekwoorden scoort de website al als resultaat van het link-profiel? Hoe verhoudt het linkprofiel zich tot de concurrentie? Deze statistiek laat zien hoeveel verschillende links naar verwijzen.

Links zijn in de ogen van Google als ‘een stem op’. Maar Google wil gevarieerde stemmen verdeeld over meerdere stemmers (Linkbuilding adviseur). Zo is PSV van origine van Philips. Philips had vanuit alle websites en dochterondernemingen duizenden keren kunnen linken naar PSV, waardoor PSV hoger komt in de zoekresultaten op iets anders dan "PSV".

Waarin Werken Met Een Linkbuilding Bureau?

Toch telt elk afzonderlijk verwijzend domein voor linkbuilding slechts als één 'stem'. Afhankelijk van de linkbuilding tool die je gebruikt, krijg je een lijst met alle domeinen die naar de site linken. Hieronder zie je een greep van de domeinen die naar PSV.nl linken. Als we naar deze domeinen kijken, dan zien we wie er naar PSV.nl linken en belangrijker nog, wie niet! Het is ook belangrijk om te kijken naar de autoriteit van de sites die naar een website linken.

Als alle verwijzende domeinen een hoge autoriteit hebben, dan kan Google denken dat je link-profiel onnatuurlijk is. Als er variatie zit in de verwijzende domeinen dan blijft de website onder de radar en zal het link-profiel natuurlijk ogen. Kortom, je wil een divers profiel van verwijzende domeinen hebben, want dat is natuurlijk.

En sommige recepten-blogs met een lage autoriteit kunnen naar je linken - maar zeker niet honderden tegelijk. Linkbuilding campagnes moeten een balans bieden tussen verwijzende domeinen met een hoge, gemiddelde en lage autoriteit, zodat de voortgang er voor Google natuurlijk uitziet. PSV is een goed voorbeeld - Waarom zijn backlinks zo belangrijk?. Het heeft veel sites met een lage autoriteit - die gemakkelijker te verkrijgen zijn - een paar pagina's met een gemiddelde autoriteit en slechts een paar verwijzende domeinen met een hoge autoriteit.

Verdiende links hebben bijna nooit "geoptimaliseerde" ankertekst. Google wil dat je op een natuurlijke manier links verkrijgt, en elke linkbuilding campagne moet natuurlijk ogende ankerteksten hebben. Zoals je kan zien, is het ankertekstprofiel van PSV divers. Er zijn meer dan 12. 000 zoekwoordvariaties, waaronder niet-geoptimaliseerde zoekwoorden zoals 'artikel' en 'gezegd'.

Je bent benieuwd naar je eigen backlinks of misschien ben je wel nieuwsgierig naar de backlinks van je concurrenten. In beide gevallen is het hebben van een goede backlinks checker essentieel. HQ relevante backlinks. Want je wilt natuurlijk weten of jouw website slechte backlinks heeft of waarom je concurrenten zo goed scoren. Nu zijn er veel verschillende tools op de markt waarmee je dit kan doen.

Het Belang Van Interne Linkbuilding Binnen Seo

Dus zie hier: de 10 beste tools voor het checken van backlinks (In willekeurige volgorde).Mangools is de overkoepelende naam van vijf SEO tools die je voor een betaalbaar bedrag (slechts €29 per maand) kan aanschaffen - linkbuilding Belgie. Binnen deze vijf tools zitten bijvoorbeeld KWFinder en SERPChecker, maar ook een handige tool voor het checken van backlinks.Het checken van je backlinks met Ahrefs is ontzettend gemakkelijk. Je hoeft alleen je domein of de URL van een pagina in te vullen en je krijgt meteen de volgende informatie te zien:Top 100 backlinks, Top 5 anchors, Top 5 pagina’s, Per backlink de pagina waar de link staat, domein autoriteit, URL autoriteit, aantal verwijzende domeinen, verwachte verkeer en de anchor en de URL waar de backlink naar verwijst - Hoe is linkbuilding effectief in te zetten?.

En in vergelijking met de grootste concurrent Ahrefs is Majestic SEO een stuk goedkoper - linkbuilding Almere. Mijn voorkeur heb ik al uitgesproken, maar dat is puur op basis van mijn persoonlijke ervaring. Majestic SEO moet je absoluut een kans hebben gegeven. Met Majestic SEO krijg je namelijk ook alle denkbare informatie omtrent linkbuilding.

De MOZ Link Explorer is gratis te gebruiken, maar daar zitten ontzettend veel restricties aan. Zoveel restricties dat je dan beter de volledig gratis varianten uit deze lijst kan gebruiken. Daar heb je veel meer aan. Aangezien een klant van mij werkt met MOZ, gebruik ik de software wekelijks. Over de Link Explorer ben ik zeker te spreken.Maar ik word wel ontzettend vrolijk van de manier waarop je met SERanking zelf de prijs die je betaald kan bepalen. Je kan namelijk zelf aangeven hoe vaak je rankings gecontroleerd moeten worden, hoe lang je abonnement loopt en vervolgens welk abonnement je wilt - Het fenomeen linkbuilding speelt dus een sleutelrol.. Dit maakt het allemaal heel transparant.

Linkbuilding Groningen

De één houdt van ‘m en de ander vindt zijn tips waardeloos. Wat we wel allemaal gemeen hebben is dat we zijn tools ontzettend handig vinden (en ze zijn nog gratis ook) - linkbuilding Rotterdam. Zo ook zijn Backlinks Checker. Hiermee kan je zo vaak als je wilt gratis per domein of per URL de backlinks achterhalen.

Je kans zelfs selecteren op follow en no-follow links! In dit artikel gaat het eigenlijk alleen om backlink tools, maar toch wil ik je ook nog even een tip meegeven: gebruik ook de andere tools van Neil Patel. Ze zijn gratis, makkelijk in gebruik en de data is waarheidsgetrouw. De Link, Assistant van SEO Powersuite is in vergelijking met haar concurrenten anders.

Backlinks van hoge kwaliteit

Als je een goede SEO-strategie wilt bouwen, is een goede backlinking de eerste vereiste. Maar hoe ontdek en benut je kwalitatieve backlinks? De beste linkbuildingstrategie maakt gebruik van backlinks die afkomstig zijn van relevante en gerenommeerde bronnen. Uw pagina-autoriteit of PA zal alleen toenemen wanneer de backlinks afkomstig zijn van kwaliteitsbronnen, waardoor uw SEO-ranking binnen Google verbetert. Zelfs als u de beste inhoud ter wereld publiceert, zou het voor u nutteloos zijn als u niet de juiste inspanningen voor het opbouwen van links heeft gebruikt. Houd er rekening mee dat Google gebruikers verbiedt te betalen voor links. U moet uiterst voorzichtig zijn bij het kiezen van service voor linkbuilding en bedrijven kiezen die u strategisch kunnen helpen bij het bouwen van links op een authentieke manier die er ook niet toe zal leiden dat Google uw pagina's op uw site downgradet. Er zijn veel manieren om backlinks correct te gebruiken in de inhoud van uw site. Deze links moeten natuurlijk aanvoelen en ze moeten waarde toevoegen aan de ervaring van sitebezoekers.

Kies bureaus die goede praktijken voor linkbuilding volgen

Werken met een linkbuildingbedrijf dat onbetrouwbare tactieken gebruikt om tijd en moeite te besparen, zal uiteindelijk alleen maar schadelijk zijn voor de positie van uw website. Goede services voor het bouwen van links zullen zich nooit wagen aan ongepaste praktijken die uw site kunnen schaden. Een ervaren linkbuildingbureau weet waar ze de grens moeten trekken. Google hecht veel waarde aan links op de lange termijn en aan linkstrategieën die waarde bieden aan sitebezoekers. Wanneer u probeert de lijst met mogelijke linkbuilding-bedrijven om mee samen te werken, te verfijnen, moet u hen vragen welke strategieën ze van plan zijn te gebruiken en wat voor soort links ze van plan zijn te gebruiken om de autoriteit van uw site op te bouwen en de positie ervan te verbeteren. Linkbuilding-services die organisch verkeer stimuleren Uw organische verkeer wordt in hoge mate gestimuleerd wanneer u vertrouwt op goede linkbuilding-services. Als je je afvraagt ​​hoe dit werkt, beschouw backlinks dan als aanbevelingen van een deskundige derde partij. Wanneer een backlink afkomstig is van een autoriteitswebsite - een website met een goede reputatie in zijn niche - geeft dit de gebruiker zeker een blijk van vertrouwen met betrekking tot uw eigen website. Dit zorgt er ook voor dat zoekmachines dol zijn op uw inhoud. Dit is hoe u een uitstekende groei in organisch verkeer kunt behalen door een goede linkbuilding-service te kiezen die weet wat hij doet. U krijgt ook meer verwijzingsverkeer van deze gerenommeerde websites die hun loyale publiek ook naar u leiden. Stel dat u een bepaald onderwerp onderzoekt en een artikel opent op een zeer bekende website. Als die specifieke website je naar een ander artikel leidt waar je meer te weten komt over een bepaald specifiek subonderwerp, zou je die link dan volgen? Het antwoord is dat u dat hoogstwaarschijnlijk zou doen. Dit is precies hoe kwalitatieve linkplaatsing werkt binnen uw website. Het gebruik van linkbuilding-serviceszal uw bedrijf verbeteren en naar een nieuw niveau tillen door u te helpen hoger in Google te komen. Deze rankingverbetering zal ook uw zoekmachineoptimalisatie verbeteren. U kunt ook kiezen voor thematische linkbuildingdiensten die uw website aantrekkelijker maken voor de consument. Wanneer u met een gerenommeerd bureau werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de DA en PA met betrekking tot uw ranking, omdat kwaliteitsbedrijven altijd links gebruiken met een hoge DA en PA.

Hoogwaardige links

Veel mensen worden in de maling genomen door bedrijven die verheven beweringen doen over linkbuilding en vervolgens hun toevlucht nemen tot black hat-tactieken. U wilt een linkbuilding-service kiezen die white-hat linkbuilding-strategieën volgt. Onthoud dat toegeven aan deze goedkope trucs uw website op de lange termijn zal schaden. In het begin kunnen deze frauduleuze bedrijven zelfs hogere winsten opleveren, maar dit succes zal van korte duur zijn. Het is een veel betere gewoonte om uw website vanaf de grond af aan te laten groeien met hoogwaardige backlinks en correcte interne links die uw site correct zullen positioneren. Zodra u een negatieve tag van een zoekmachine krijgt, wordt het een stuk uitdagender voor uw bedrijf. Linkbuilding is het complexe proces van het opbouwen van een netwerk van gerenommeerde, relevante en nuttige links die naar uw website verwijzen. Door ons te concentreren op kwaliteit boven kwantiteit, gecombineerd met een sterke on-page SEO-basis, kunnen onze inspanningen helpen de positie van uw website in de zoekmachines te verbeteren en uw organisch verkeer te maximaliseren. Door met een bekwaam team voor het bouwen van links te werken, weet u zeker dat de site van uw bedrijf nooit wordt geassocieerd met schadelijke inhoud of links van slechte kwaliteit. Kwaliteitslinks in combinatie met SEO werken om de online autoriteit van uw website te verbeteren, de zichtbaarheid van uw zoekmachine te vergroten en als resultaat uw organisch verkeer. Niet alle links zijn gelijk gemaakt en de soorten links die worden beveiligd, kunnen het verschil zijn tussen topposities en helemaal worden bestraft door Google. De beste linkbuilding-bedrijven gebruiken allemaal tactieken die afkomstig zijn van Teknicks, en we zijn er trots op pioniers in de ruimte te zijn. Dat brengt echter veel verantwoordelijkheid met zich mee en we zorgen ervoor dat Teknicks het hoogste niveau van integriteit handhaaft en alleen werkt met bedrijven die zich aan onze normen houden. Ons bureau heeft een volledig opgeleid, in de VS gevestigd team voor linkbuilding in dienst dat toonaangevend is in de branche op het gebied van zowel kwalitatieve linkbuildingtactieken als het verwijderen van slechte links. We kunnen de schade van eerdere linkbuildingactiviteiten beperken en u voorzien van een uitgebreid white hat-backlinkprofiel dat uw aanwezigheid op het web zal verbeteren.

More from Digitaal Marketing, SEO

Navigation

Home

Latest Posts

Uitnodiging Verjaardagsfeest 40 Jaar

Published Jan 31, 23
4 min read

Jazeker Beveiliging

Published Sep 15, 22
10 min read

Beveiliging Hilversum

Published Sep 14, 22
6 min read